Checkje gek met leuke Gadgets en meer.

Volg voor meer:

Top 10 Keukenapparaten

Lekker eten en drinken wie is er nou niet gek op? Ik wel, ik hou van gevarieerd eten. Zelf eten maken is super leuk alleen moet het niet te moeilijk gemaakt worden. Ik hou van leuke snufjes in de keuken, dingen die het allemaal net even wat makkelijker maken met koken. Daarom heb ik hieronder mijn Top 10 Keukenaparaten waar ik niet meer zonder kan gemaakt. Ook mijn man en kinderen zijn erg blij met mij in de keuken, van elke gelegenheid weten we een lekker feestje te maken. Neem ook een een kijkje tussen de andere dingen op de website: https://checkjegek.com

IJsmachine

Wij zijn gek op sorbets, ijsjes en frozen yoghurt en zeg nou zelf, zelfgemaakt is toch altijd het lekkerst. Ik heb al een ruime tijd een IJsmachine en kan er super lekkere ijsjes en meer mee maken. De kinderen zijn dol enthousiast als ze weer samen met mama ijsjes mogen maken. Je kunt ze zo gezond (of ongezond) maken als je zelf wilt. De machine is heel makkelijk te bedienen en het is in een handomdraai klaar.

Pizza oven

Sinds ik deze heb aangeschaft doe ik nooit meer een pizza in de gewone oven. De pizza komt heerlijk knapperig en mooi bruin uit alsof hij zo bij de pizzeria wegkomt. En het mooiste van alles is, hij is super snel klaar. Ca 4 minuten en je hebt je pizza. Dit is echt iets wat in elke pizza etend gezin thuishoort.

TomYang BBQ

Hier is iedereen in het huis fan van, gezond, lekker en gezellig. Ik hou van lang tafelen, gezellig met het gezin, lekker eten en babbelen. De TomYang BBQ is een mega uitvinding. Het middelste gedeelte gebruik je bijvoorbeeld je vlees, vis of groenten te grillen en in de Hotpot eromheen kun je een lekkere bouillon maken die alleen maar lekkerder word door de sappen van de groente. Hier kun je je groenten in gaar maken. Je kunt hem op heel veel verschillende manieren gebruiken. Hier is het altijd een feest als hij weer op tafel mag.

Pastamachine

Zelfgemaakte pasta is the best. Ik heb een pasta machine aangeschaft om de lekkerste pasta te kunnen maken. Je zou eens op visite moeten komen om het verschil tussen de pasta uit de winkel en de zelfgemaakte verse pasta te proeven. Ik wil het liefst alleen nog maar vers, het is gewoon veel lekkerder.

Diner4All Gourmetset

Zoals ik al eerder benoemde hou ik van lekker lang en gezellig tafelen. Deze is daar gewoon weg perfect voor. Iedereen bereid alles op zijn/haar eigen plaat, de kinderen vinden dit soort dingen helemaal geweldig. Dan mogen ze het zelf doen en zelf doen is natuurlijk heel leuk. Houd je net als ik van lang gezellig tafelen? Dan is dit zeker een must have. En anders komt hij altijd wel van pas met de feestfdagen.

Voedsel Droogmachine

Zoals ik al eerder benoemde hou ik van lekker lang en gezellig tafelen. Deze is daar gewoon weg perfect voor. Iedereen bereid alles op zijn/haar eigen plaat, de kinderen vinden dit soort dingen helemaal geweldig. Dan mogen ze het zelf doen en zelf doen is natuurlijk heel leuk. Houd je net als ik van lang gezellig tafelen? Dan is dit zeker een must have. En anders komt hij altijd wel van pas met de feestfdagen.

Rijstkoker met Stomer

Wij eten thuis veel rijst en iedereen die wel eens rijst maakt weet dat je rijst heel makkelijk kan verpesten. Met een rijstkoker heb je altijd heerlijke rijst en hij is makkelijk te bedienen. De pan heeft drie functies: koken, stomen en warmtebehoud. Dus je kunt er nog veel meer mee maken dan alleen de rijst. Voor ons is hij niet meer weg te denken in de keuken.

De Grill

De grill, deze is onmisbaar in huis. We hebben een tiener in huis die dol is op tosti’s. Hiervoor gebruikt hij altijd de grill. Ook word hij gebruikt om groente, zalm en vlees mee te grillen. Deze word door iedereen in huis gebruikt, je kan snel iets lekkers op tafel zetten.

Smoothie Maker

Onder het mom van gezonder leven heb ik een smoothie machine aangeschaft. Deze neemt niet zoveel ruimte in beslag, is makkelijk schoon te maken en de Smoothie zit gelijk in de drink beker. Ik gebruik hem vrijwel altijd voor mijn werk om een lekkere verse smoothie voor onderweg te hebben. Het is 1 van de keukenapparaten die het meest gebruikt word.

Keukenmachine

Heb je deze nog niet in huis dan raad ik je zeker aan 1 aan te schaffen. Hiermee bereid je je gerechten super snel voor. Het heeft meer dan 50 functies om je eten voor te bereiden. Zoals mixen, raspen, snijden, persen en nog veel meer. Deze mag niet ontbreken in een keuken waar veel gekookt word, het scheelt je zoveel tijd. Hij is makkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *