Checkje gek met leuke Gadgets en meer.

Volg voor meer:
Game gadgets

Deze leuke top 10 game gadgets is in elkaar gezet door mijn zoon van 10. Hij gamed graag en houdt van leuke snufjes. Zijn kamer is veranderd in een echte game kamer met uit elke hoek gave lichtjes. En ik als moeder moet toegeven dat er een leuk sfeertje hangt daar. Hij wil een game vlogger worden en heeft zijn gadgets hier thuis daar ook voor op uitgezocht. Neem eens een kijkje in deze top 10 en wie weet zie je ook een leuk item voor jezelf of om kado te geven.

#10 Gaming Luidspreker

Gaming Luidspreker

Gamen zonder geluid is natuurlijk helemaal niks. Met deze boxen kan iedereen in de ruimte mee luisteren, dus ook de vriendjes zonder headset. Door de leuke kleuren licht veranderd je kamer in een echte game kamer. En er komt ook nog eens goed geluid uit.

Gaming neon sign

Zonder licht kun je niks. Dit is een leuke sfeermaker voor in een echte game kamer. Hij is gemaakt van een zachte siliconen neonbuis waardoor je geen gevaar van glasbreuk of lekkende vloeistoffen hebt. 

XL muismat

Een XL muismat met licht wie wil dat nou niet? Op deze muismat passen makkelijk een toetsenbord, muis en zelfs evt nog een laptop. Door het leuke licht effect eromheen hoort ook deze thuis in de top 10 game gadgets.

Gaming muis

Een echte gaming muis mag niet ontbreken  bij een echte gamer. Dit is hier de favoriet. En uiteraard bevat deze ook weer zo’n leuk game lichtje waardoor hij helemaal bij de rest van de gadgets past.

Gaming toetsenbord

Dit mooie licht toetsenbord is zeker een must have bij je game setting. Door de magnetische hand ondersteuning rusten je handpalmen tijdens het gamen of typen. Hij is spatwaterdicht en heeft verschillende licht mogelijkheden.

Gaming headset

Een goede headset is het halve werk. JBL heeft hier in huis altijd de voorkeur dus ook als headset voor het gamen. Het geluid is super, hij zit lekker en er zit ook nog eens een leuk licht effect in. Deze hoort zeker thuis in deze top 10.

Gaming microfoon

Hier thuis word zo af en toe een gamevlog gemaakt, hiervoor heb je een goede microfoon nodig. Deze is perfect voor het gebruik van vloggen, en met weer dat leuke lichtje erin past het perfect bij de rest van je kamer. Het is een plug & play systeem wat betekend dat je hem makkelijk aansluit en gelijk kan gebruiken.

Game stoel

Een goede houding is belangrijk als je lang achter een computer zit. Deze stoel is van alles voorzien. Je kunt hem helemaal stellen naar je eigen behoefte en zit daardoor altijd heerlijk te gamen. En hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gaming monitor

Een goed beeld is belangrijk bij een gaming pc. Deze heeft top kwaliteit voor een niet te hoge prijs en is optimaal geschikt voor het gamen. Met een 27 inch beeldscherm is hij ook groot genoeg voor het gamen.

Gaming bureau

En de absolute #1 van deze top 10 is het Gaming Bureau. Je kunt hier alles op of in kwijt. Er is een bekerhouder voor je drinken, je kunt je headset kwijt en ook deze gadget beschikt uiteraard over de leuke game lichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *