Checkje gek met leuke Gadgets en meer.

Volg voor meer:

Hieronder staat een top 10 van vreemde maar leuke gadgets. Sommige hebben toch nog nut en anderen zijn erg leuk als cadeau. Weet je nooit iets te geven tijdens verjaardagen aan mensen die het zelf ook niet weten? Hieronder staat zeker iets leuks tussen. Ben je zelf nog leuk vreemde dingen tegen gekomen  laat het me weten in een reactie. Wil je op de hoogte blijven van steeds meer en nieuwe vreemde gadgets en meer? Volg ons op social media.

#10 Pizza Deken

Pizza deken

Vreemd maar functioneel. Met deze zachte pizza blijf jezelf heerlijk warm. Perfect voor een film avondje op de bank onder je pizza met een pizza. Dit is natuurlijk ook perfect om cadeau te geven aan die ene vriend die alleen maar pizza’s besteld.

Throw throw burrito

Throw throw burrito is een kaartspel waarbij je zo snel mogelijk paartjes moet verzamelen. Ben je de snelste gooi dan de zachte burrito in het gezicht van je tegenstander. Vreemd maar wel erg vermakelijk.

Worsthaspel

Dit is een vreemd maar grandioos cadeau. Je hebt vast iemand in je omgeving die dol is op worst en klussen. Dit is een echte worst van 3,5m Gerold om een haspel. Wedden dat die iemand dit nog niet had?!

Baguette kussen

Deze baguette kussen is om in te bijten. Hij is origineel en geliefd bij kinderen. Een beetje vreemd is het wel om een stokbrood als kussen te hebben, maar ach ja als je van anders houdt is dit echt voor jou.

52 things to do while you poo

Dit is voor de echte poeperds onder ons. Vreemd maar leuk. In dit boekje staan 52 dingen beschreven die je kunt doen tijdens de grote boodschap. Leuke grapjes en weetjes over jawel je raadt het al: poep. Ook leuk om cadeau te geven.

Penis Kleurboek

Hou je van piemels in alle soorten en maten? Dan is dit wat voor jou. Geef deze piemels een extra laagje kunst, kleur ze naar de meest vrolijke worsten die je kunt bedenken. 

Brillenhouder

Deze brillenhouder ziet er zo vreemd uit dat hij gewoon leuk is. Laat jij je bril ook altijd slingeren of heb je geen vaste plek voor je zonnebril? Dan is deze brillenhouder ideaal. 

Vingerpop eekhoorn

Waar ik gelijk aan denk als ik dit zie is mensen wakker maken met mr of misses squirrel. Ik zou zeker weten schrikken als dit vlak voor mijn ogen zit. In de reacties is ook te lezen dat iemand het gekocht heeft om te proberen eekhoorns te voeren. Denk je dat dat lukt?

Paardenmasker

Vreemde fetisj of een wild feestje? Met dit paardenmasker van natuurlijke latex ben je in elk geval onherkenbaar. Je vriend/vriendin laten schrikken is ook een optie. 

Vriendjes kussen

Mijn nummer 1 van vreemde gadgets is het vriendjes kussen. Als je je regelmatig alleen voelt of toch graag een gespierde hunk naast je in bed wilt hebben is dit wellicht de optie. Hij is wel lekker zacht en heeft geen stoppels. Ook geen hoofd maar dat kan een voordeel zijn.

Laat je ons weten wat je ervan vond? Vond je dit leuk? Deel ons met je vrienden op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *