Checkje gek met leuke Gadgets en meer.

Volg voor meer:

Lego City

LEGO City is een serie speelgoedsets waarin kinderen hun eigen stad kunnen bouwen en verkennen. Elk van deze sets is ontworpen met oog voor detail en bevat een breed scala aan bouwbare onderdelen, van voertuigen en gebouwen tot minifiguren en accessoires.

Met LEGO City kunnen kinderen hun eigen unieke stad creëren, compleet met politie- en brandweerkazernes, luchthavens, vrachtwagens en graafmachines. Elk van deze sets biedt talloze mogelijkheden voor fantasierijke speeltijd en creativiteit.

Of je kinderen nu op zoek zijn naar een uitdaging om hun bouwvaardigheden te testen, of gewoon plezier willen hebben met hun vrienden, LEGO City biedt een geweldige manier om dat te doen. Dus koop vandaag nog een LEGO City-set en laat uw kinderen hun eigen fantasierijke stad bouwen en verkennen!

De LEGO 60371 City Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen is de ideale reddingsmissie set voor kids. Met een brandweerhelikopter, ambulance, boevenmotor en politieauto, is dit hoofdkwartier perfect uitgerust voor elke situatie, inclusief een helikopter, politiewagen met gevangenis en een ambulance. Het hoofdkwartier heeft 2 verdiepingen en een helikopterdek. Volg de stapsgewijze instructies en creëer urenlang speelplezier voor de jonge bouwers. Dit speelgoed is een waardevolle toevoeging aan de LEGO City-collectie en zal de verbeelding van kinderen stimuleren.

LEGO 5+ 60345 City Farmers Market set is ideaal voor jonge liefhebbers van dieren en natuur. Met 310 bouwstenen kunnen kinderen een kleurrijke boerenmarkt bouwen om van te genieten. Inclusief 4 minifiguren, een hoop accessoires om een echte boerenkraam neer te zetten. Deze educatieve set motiveert teamwork, leert kopen van lokaal voedsel en bevordert de bouwvaardigheden van kinderen. Veel speelplezier gegarandeerd!

Met LEGO 60363 City IJssalon kunnen kinderen hun eigen levendige ijssalon bouwen! Het bevat kenmerkende details en accessoires zoals keukenapparatuur, tafel, krukken en een toonbank. Ook bevat het een fietsijskar voor bezorgdiensten. De set bevat 3 minifiguren, waaronder een verkoper in een berenpak voor interactief role-play plezier. Kinderen kunnen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten met de speciale LEGO stenen om hun eigen unieke ijscreaties te maken. Het is een geweldige manier voor kinderen om hun bouwvaardigheden te verbeteren en zich te laten onderdompelen in de wereld van de stad!

LEGO 60349 City Ruimtestation op de maan is het perfecte speelgoed voor jonge astronauten. Speel met verschillende modules, zoals een wetenschaps- en een botanisch laboratorium of verken het maanoppervlak met de maanlander. Bouwvaardigheden zijn vereist. Ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wetenschap, technologie en ruimteverkenning. Geschikt vanaf 6 jaar.

De LEGO 60335 City Treinstation met bus is een ideaal speelgoed voor kinderen die van treinen en bussen houden. Inclusief een gedetailleerd treinstation met perron, café en ticketloket, evenals een spoorwegovergang met wegplaat en spoorwegvoertuig voor een nog meer speelplezier. Het stimuleert de verbeelding en motoriek van kinderen.

LEGO 60389 City Garage is een fantastische speelset voor kinderen die van auto’s houden. Hiermee kunnen zij hun eigen garage bouwen en zich als een echte automonteur voelen. De set bevat twee bouwbare auto’s die je kunt aanpassen, een werkplaats en 4 minifiguren. Met meer dan 500 stuks is dit een geweldig cadeau voor creatief bouwen en fantasierijk spel.

De LEGO 60378 City Truck en Mobiel Laboratorium is perfect voor kinderen die van wetenschap en avontuur houden. De set bevat 489 stukjes, gedetailleerde truck en laboratorium en 4 minifiguren. Het laboratorium kan je aan de truck bevestigen. Onderzoek de ijsberen of de meteoriet. Kinderen kunnen urenlang creatief spelen en leren over wetenschap en poolonderzoek met deze set. Een geweldig cadeau voor avontuurlijke kinderen.

De LEGO 7+ City Duikboot voor Diepzeeonderzoek is ideaal voor jonge ontdekkers! De set heeft 842 stukjes en realistische details, zoals een cockpit, laboratorium en mechanische robotarmen. Met de duikers mini figuren kunnen jouw kinderen de diepzee verkennen met hun dieren en een scheepswrak ontdekken op de zeebodem. De set is perfect voor elke LEGO-liefhebber die geïnteresseerd is in het verkennen van de onderwaterwereld en spannende missies plannen!

Met het Lego 7+ 60368 City Poolonderzoeksschip kunnen kinderen vanaf 7 jaar oud hun eigen schip bouwen en op zoek gaan naar een Vikingswrak in de poolzeeën. Het schip heeft een realistisch design, kan drijven en is uitgerust met alles wat een echte ontdekkingsreiziger nodig heeft, waaronder een kraan, duikrobot en een rubberboot. Het bouwen en spelen met dit bouwpakket helpt kinderen spelenderwijs meer te leren over archeologie en de poolgebieden. Dit hoogwaardige Lego-pakket bevat gedetailleerde instructies en is een must-have voor elk avontuurlijk kind dat van bouwen en spelen met Lego houdt!

LEGO 60367 City Passagiersvliegtuig is perfect voor fans van vliegtuigen en stadsavonturen. Met 913 stukjes, 4 voertuigen en 9 mini figuren voor het bouwen van een passagiersvliegtuig. Het vliegtuig heeft een cockpit, cabine, toilet en uitklapbare landingsgestellen. Inclusief bagagekar, sleepwagen, cateringwagen en servicevoertuig. Geschikt voor kinderen die houden van creatieve en bouwuitdagingen.

De LEGO 60360 City Stuntz Spinning Stunt-uitdaging is perfect voor stuntauto liefhebbers. Met draaiende stuntring en racemonsters kunnen kinderen hun eigen stunts bedenken en twee robuuste zelfrijdende motoren zorgen voor extra spanning. Geef je motor een zetje en rijd over de schans door de ring heen. Gemaakt van duurzaam materiaal, met duidelijke instructies voor kinderen van 6 jaar en ouder. Een ideaal cadeau voor jonge avonturiers die van stunts en racen houden.

De LEGO 60374 City Brandweerauto set is perfect voor kleine aspirant-brandweerlieden. Het bevat een moderne brandweerwagen met 2 drones, waarmee kinderen alles hebben wat ze nodig hebben om de dag te redden en de stad veilig te houden. De truck heeft opbergruimte voor de drones, ladders, blusapparatuur en nog meer. De drones kunnen het gebied van bovenaf observeren om eventuele gevaren te detecteren. Met 502 stukjes verbetert deze set de bouwvaardigheden van kinderen terwijl ze genieten van hun favoriete reddingsmissies.

Met de LEGO City adventskalender tel je af naar kerst met 24 vakjes vol verrassingen, inclusief minifiguren, voertuigen en accessoires. Bouw elke dag een nieuwe creatie die past bij de feestdagen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en biedt volop speelplezier en creativiteit. Combineer de items met je eigen LEGO-stad of maak er een speciale kerstdisplay van. Een geweldige manier om de kersttijd nog leuker te maken met LEGO!

De LEGO 60359 City Stuntz Vuurring Uitdaging set is een geweldig cadeau voor kinderen die van actie en avontuur houden. Met deze set kunnen ze hun eigen stunts bouwen en uitvoeren. De set bevat een 2in1 stuntbaan die kan worden omgebouwd tot een vertical of een horizontale ring om door heen te rijden, een zelfrijdende Stuntz motor in dino thema en een stoer minifiguurtje, perfect voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Het LEGO 60366 City Ski- en Klimcentrum is een geweldige speelset voor kleine avonturiers. Het bevat een skicentrum met klimwand, skischans, lift, en minifiguren met ski’s en snowboards. Het is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ideaal om hun fantasie en bouwvaardigheden te ontwikkelen. Met de stap-voor-stap instructies kunnen kinderen eenvoudig bouwen en aanpassen aan hun eigen speelstijl. Perfect voor kleine sneeuwliefhebbers die houden van avontuur, bouwen en spelen!

LEGO 60364 City Skatepark: perfect voor jonge skateboard liefhebbers! Het bouwpakket bevat een ramp, rail, halfpipe en meer. Stunt op rolschaatsen, met een scooter, met de step of met de fiets Zo wordt de fijne motoriek verbeterd en creativiteit gestimuleerd tijdens het bouwen van LEGO-constructies. Het is educatief en biedt urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 6 jaar.

De LEGO 60266 City Oceanen Oceaan Onderzoekschip is een educatieve set boordevol apparatuur, zoals een duikkooi, motorboot en mini-onderzeeër. Het bevat 8 minifiguren en 745 stukken, perfect voor het stimuleren van nieuwsgierigheid en leren over mariene biologie, oceanografie en milieukunde. Een essentiële koop voor LEGO en oceaangeliefden.

De LEGO 5+ City Beach Lifeguard Station is een 211-delig bouwpakket met een reddingstoren, strand, ijskraam en strandbuggy. Met drie minifiguren kunnen kinderen verschillende scenario’s bedenken en hun fantasie gebruiken om in actie te komen bij noodsituaties op het strand. De eenvoudige instructies zorgen ervoor dat kinderen zonder problemen zelf kunnen bouwen. Deze set biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar bevordert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en bouwvaardigheden bij kinderen vanaf 5 jaar.

LEGO City Lunar Space Station is een uniek bouwpakket waarmee kinderen hun eigen ruimtestation kunnen bouwen en verkennen! Het bevat 412 kleurrijke stukjes, inclusief een satelliet, robots, een woonkamer, een ruimtevoertuig en meer. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, het is perfect voor het bevorderen van creativiteit, verbeelding en probleemoplossende vaardigheden. Laat kinderen hun eigen verhaallijnen bedenken en hun eigen intergalactische avonturen beleven!

Kinderen kunnen hun eigen onderwateravonturen beleven met de LEGO 60265 City Oceans Oceaan Onderzoeksbasis Diepzee Onderwaterset. De set bevat een basis met onderzoeksstation, een onderzeeër met cockpit, robotarmen en beweegbare propellers. Er zijn vijf minifiguren, inclusief duikers, een wetenschapper, een onderzoeksassistent en een kapitein. Kinderen kunnen de diepe oceaan ontdekken en hun fantasie de vrije loop laten. De set is educatief en biedt veel speelplezier.

LEGO 60351 City Raketlanceerbasis Outer Space Set is een must-have voor elke ruimteliefhebber! Deze set, geïnspireerd door NASA, bevat alles om je eigen ruimtemissie te lanceren. Met de werkende lift en spannende speelfuncties, kunnen kinderen hun eigen ruimte-simulator creëren. De set bevat ook twee astronauten met accessoires voor een realistisch spel. Ervaar de spanning van het lanceren van een raket en verken het universum met LEGO 60351 City Raketlanceerbasis Outer Space Set!

De LEGO 6+ 60292 My City Stadscentrum speelset is geweldig voor kinderen vanaf 6 jaar. Met 790 stukjes en 8 minifiguren kunnen kinderen het stadscentrum verkennen en hun eigen scènes en verhalen creëren. De set bevat coole gebouwen zoals een autowasstraat en pizzeria, voertuigen en accessoires om de ervaring nog realistischer te maken. LEGO staat bekend om hun duurzame en veilige producten, waardoor ouders gerust kunnen zijn dat hun kinderen urenlang kunnen spelen en bouwen. Het is een perfect cadeau voor kinderen die van bouwstenen en steden houden.

Met de LEGO 60380 City Binnenstad Modelbouwset kun je je eigen levendige stad bouwen! De set bevat combineerbare modulaire kamers met vijf verschillende gebouwen: een constructie speelgoed winkel, een kapper, een vlogger studio, een hotel en een disco. Er zitten 14 mini figuren bij om een uitgebreide verhaallijn te bedenken. Je kunt de gebouwen op verschillende manieren in elkaar zetten en combineren voor een unieke speelervaring. Gebruik je fantasie en verbeeldingskracht om je eigen stadsavonturen te creëren! Met de LEGO kwaliteit ben je verzekerd van veilig en langdurig speelplezier. Deze set is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Lego City 60188 is voor 7-12-jarige kinderen die willen ervaren hoe het is om een mijnbouwprofessional te zijn. De set heeft 883 stukjes en bevat een afbouwplaats van een mijn met veel groot apparatuur . Het helpt bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Hak het goud uit de bergen en vervoer het uit de mijn met de karretjes op een rails. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en verschillende mijnbouwscenario’s creëren. Het verbetert bouw- en speelvaardigheden en omvat een kans om creativiteit te tonen.

De LEGO 60317 City politieachtervolging bij de bank is uitdagend speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar. Het bevat een politie helikopter, boeven drone, een boeven vrachtwagen en een politiewagen om boeven te vangen. De set heeft 6 unieke minifiguren om kinderen spannende scènes te laten bedenken. De realistische vormgeving van de bank verbetert cognitieve en motorische vaardigheden van kinderen tijdens het spelen.

LEGO 60330 City Ziekenhuis: 800+ bouwstenen , 2 verdiepingen, een ambulance, meerdere kamers en artsen en patiënten voor een geweldig rollenspel. Voor kinderen van 7 jaar en ouder om te creëren, spelen en zich voor te stellen als medisch personeel. Realistische minifiguren en accessoires zorgen voor vele uren speelplezier, verbeeldingskracht, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden. Een geweldig cadeau voor gezondheidszorg-liefhebbers.

LEGO 60315 City Adventure Mobiele commandowagen politie met Vrachtwagen, Gevangenis, Terreinwagen, Drone en Tractor is de perfecte speelset voor kinderen die dol zijn op avontuur en boeven vangen. Met deze set kunnen kinderen hun eigen spannende politieverhalen creëren en hun fantasie de vrije loop laten. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

LEGO 60302 City Wildlife Rescue is een geweldig cadeau voor avontuurlijke kinderen die van dieren houden! Met 525 stevige blokjes kunnen kinderen een reddingsteam bouwen dat bestaat uit vier minifiguren, een voertuig, olifant met kalf, krokodil en apen. Ze kunnen verschillende reddingsscenario’s bedenken en hun vaardigheden ontwikkelen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, biedt deze set urenlang speelplezier en leert kinderen over wilde dieren en hun omgeving.

De LEGO City Appartementsgebouw set heeft 688 stukjes en is ideaal voor kinderen die hun stad willen bouwen. Het gebouw heeft een duurzaam ontwerp met zonnepanelen en een prachtig terras op het dak met BBQ-ruimte. De set bevat 6 minifiguren en veel leuke accessoires voor het bedenken van verhalen en het uiten van creativiteit. Het is een geweldig cadeau dat de fantasie van toekomstige ingenieurs en stedenbouwers zal stimuleren.

LEGO 60198 City Trains Vrachttrein met Motor is de perfecte set voor jonge treinliefhebbers. Met 1226 onderdelen is het indrukwekkende model voorzien van een motor die de trein zelf kan laten rijden. Meerdere wagons, inclusief een kraanwagon en wagon om containers te laden/lossen, maken deze set compleet. De speciale app laat je de trein op afstand besturen. De set bevat meerdere minifiguren en is een fantastisch cadeau voor iedere jonge bouw- en treinliefhebber.

LEGO 60361 City Stuntz Ultimate Stunt Riders is perfect voor avontuurlijke kinderen vanaf 7 jaar. Het heeft een 3-in-1 bouwoptie, inclusief een lus, vuurring en racebaan die creativiteit en probleemoplossende vaardigheden verbeteren. Het wordt geleverd met twee coole motorrijders in beschermende kleding om stunts veilig uit te voeren terwijl fijne motorische vaardigheden worden ontwikkeld. Deze set is een leuke en educatieve manier om leren te bevorderen tijdens het spelen. Verleg de grenzen met LEGO 60361 City Stuntz Ultimate Stunt Riders!

LEGO 60364 City Skaterpark biedt extra uitdaging voor kinderen die van LEGO City houden. Het setje bevat een skateparkconstructie met hindernissen en accessoires, en diverse thematische minifiguren. Ideaal voor stoere skaters om stunts uit te voeren en te spelen. Ga met de BMX, het skateboard, de scooter of op rolschaatsen. Het is een perfect cadeau voor LEGO-liefhebbers en skaters en biedt uren speelplezier!

De LEGO City Waterpolitie set is een actievol spel voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat alles wat nodig is om boeven te vangen op het water. Met de patrouilleboot en minibootje kunnen kinderen boeven achtervolgen en ze veilig in de gevangenis plaatsen, die ook in deze set zit. De set bevat 5 minifiguren, waaronder 2 politieagenten en 3 boeven, waardoor kinderen hun creatieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Ideaal voor diegenen die van avontuur en actie houden.

De LEGO City Express  Passagierstrein is een herkenbare trein die je kunt bouwen. Met 764 stukjes zal deze trein je uren vermaken terwijl je je eigen unieke treinbaan bouwt. Je kunt nu je trein bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De treinset heeft ingebouwde verlichting, wat het een geweldige toevoeging is. Met de meegeleverde rails kun je een treinlijn bouwen die door een bruisende stad gaat of door de bergen reist. Deze trein is perfect voor iedereen die graag bouwt en op zoek is naar een leuke en interactieve manier om hun creativiteit te verkennen. 

LEGO City 4+ Brandweerkazerne is perfect voor jonge kinderen. Het omvat een brandweerkazerne met ladder, brandweerwagen en accessoires om realistische scènes te spelen. De set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en heeft duidelijke bouwinstructies en grote onderdelen voor gemakkelijker bouwen en fijne motoriek. Het bevordert de creativiteit en fantasie van kinderen.

De LEGO City Brandweerladderwagen is een geweldig speeltje voor 6-jarige kinderen die geïnteresseerd zijn in de brandweer. Het setje bevat een ladderwagen met uitschuifbare ladder en een brandweerman met accessoires zoals een bijl en een brandblusser. Het voertuig heeft een opslagruimte voor de accessoires aan de achterkant en de ladder kan bediend worden door een draaiknop. Dit speelsysteem stimuleert de fantasie van kinderen, versterkt hun fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden.

Lego City 60396 is een leuk speelgoedset dat twee gave raceauto’s bevat. De auto’s zijn makkelijk in elkaar te zetten en worden geleverd met verschillende aanpassingsopties. De set bevat ook twee minifiguur bestuurders en een gedetailleerd instructieboekje. Als de auto’s eenmaal zijn gemonteerd, kunnen ze worden gebruikt voor denkbeeldige races. Deze set is een geweldige manier om creativiteit en fijne motorische vaardigheden te verbeteren terwijl je plezier hebt. Begin de race met Lego City 60396 Custom Race Cars!

Het Lego City 5+ tankstation is een geweldig speelset voor jonge kinderen die graag creatief spelen. Het bevat een tankstation, een auto, een motorfiets en diverse accessoires zoals verkeersborden en een brandstofpomp. Het is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar oud en helpt bij de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden en creativiteit. Het is eenvoudig te monteren met gedetailleerde instructies en eenvoudige bouwstappen. Het kan worden aangepast en aangevuld met andere Lego City sets. Deze set biedt urenlang speelplezier en is een geweldig cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wagens en verkeer.

De LEGO 60197 City Trains Passagierstrein set is perfect voor treinliefhebbers en bouwers. De set bevat een locomotief met motor, een passagierswagon met interieur en stoelen, een platform en drie minifiguren. Het platform heeft ook extra accessoires zoals verkeersborden en een koffietentje. LEGO staat bekend om prikkelend speelgoed en deze set biedt uren aan bouw- en speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Lancering in een wereld van treinen en beleef nieuwe avonturen met deze fantastische LEGO set!

De LEGO 60203 City Town Skiresort is het ideale speelgoed voor kinderen die van avontuur en sneeuw houden. Dit skiresort bevat alle elementen die nodig zijn voor een onvergetelijke wintersportervaring, zoals verhuuruitrustingen, ski-in/ski-out hut, skilift, restaurant en 4 minifiguren. Met deze speelset kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun bouwvaardigheden verbeteren.

De Lego City 60023 Hulpdiensten Starter Set bevat 3 voertuigen met elk unieke kenmerken en 4 minifiguren, waaronder hulpverleners en een boef. Het is perfect voor kinderen van 5 tot 12 jaar en biedt uren speelplezier terwijl hun probleemoplossend denkvermogen en fijne motoriek worden ontwikkeld. Geweldig als cadeau voor een verjaardag, feestdag of zomaar om iemand blij te maken.

LEGO City Schooldag set 60329: bouw het schoolgebouw, leer in de klas en lunch in de cafetaria! Inclusief busje om de leerlingen veilig te vervoeren. Gemaakt van hoogwaardige LEGO-bouwstenen met verschillende accessoires voor een realistische speelervaring. Perfect voor kinderen vanaf 6 jaar die graag rollenspellen spelen en hun verbeelding willen gebruiken.

Lego 60344 is een kippenhok speelgoed, ideaal voor kinderen van 5 jaar en ouder om hun fijne motoriek en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. Het bevat vele realistische details zoals een open-kunnen deur, voerbak, nestkast en zelfs kippen. Dit duurzame speelgoed helpt kinderen om hun creativiteit, fantasie en ontdekkingen te stimuleren om zo hun eigen verhalen te creëren en hun boerderij te beheren. Lego 60344 5+ Farm Kippenhok laat kinderen de wereld van de boerderij verkennen en hun eigen avonturen beleven.

De LEGO 60222 City Sneeuwschuiver is perfect voor avontuurlijke kinderen die graag spelen met realistische voertuigen. Met een beweegbaar blad en een te openen bestuurderscabine is deze stevige sneeuwschuiver ontworpen om gemakkelijk door sneeuw te manoeuvreren en door diepere sneeuwbanken te snijden. Deze set bevat ook drie minifiguren: twee sneeuwverwijderaars en een sneeuwschuiverbestuurder, waardoor kinderen hun creativiteit kunnen gebruiken terwijl ze leren over het gebruik en de belangrijkheid van sneeuwschuivers voor het schoonmaken van wegen en paden.

LEGO City Politiebureau (60246) biedt kinderen de kans om de misdaad te bestrijden met een gevangeniscel, kantoor, observatieruimte en garage voor het politievoertuig. Het set wordt geleverd met 7 minifiguren voor onbeperkt speelplezier en om de creativiteit, dexterity en motorische vaardigheden te ontwikkelen terwijl kinderen leren over wetshandhaving en teamwork. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en een geweldige toevoeging aan hun LEGO City collectie.

Lego City’s milieuvriendelijk familiehuis is een gezellige en duurzame toevoeging aan elke Lego set. Met zonnepanelen, een watertank, een ruime woonkamer, moderne keuken, twee slaapkamers, badkamer, gedetailleerd interieur en accessoires zoals bloemen en televisie biedt het urenlang speelplezier voor kinderen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en architectuur.

LEGO 60321 City Brandweerteam set is perfect voor jonge brandweerliefhebbers. Bevat het team met hun uitrusting en gereedschap en een brandweerwagen met zwaailichten. Het gebouw met rook- en vlameffecten helpt kinderen de brand te blussen en mensen te redden. Een geweldige manier om het creatieve denkvermogen van kinderen te stimuleren.

De LEGO City Politie Trainingacademie bevat meer dan 800 stukjes waarmee kinderen hun eigen politie trainingacademie kunnen bouwen. Leer klimmen op de klimmuur en tokkel naar beneden. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en stimuleert de ontwikkeling van bouwvaardigheden en creativiteit.

LEGO City Stuntz The Knokdown Challenge laat je kinderen als echte stunters voelen. Je krijgt er een Lego Stuntz motor bijgeleverd die je alleen een duwtje hoeft te geven voor het begint te rijden. Rijd alle 3 de kolommen om en verzamel de prijzen die er bovenop liggen. Geschikt voor 5+.

LEGO City Onderzoeksstation op de maan bevat alles wat kinderen nodig hebben voor een spannend maanavontuur: een centrale commandopost, een raket, maanrover, kleine maanbasis, afstandsbediening, telescoop, gereedschap en meer. Bouw het station en verken de maan als een echte astronaut. Compatibel met andere LEGO City sets.

De Lego 60313 City Vrachtwagen met Ruimtecarrousel is een zeldzame set voor jonge bouwers. Het bevat 433 stukjes, een stevige vrachtwagen met een afneembare aanhanger, een beweegbare kraan en een draaibare ruimtecarrousel met accessoires en twee minifiguren, een astronaut en een vrachtwagenchauffeur. Met deze set kunnen kinderen hun verbeeldingskracht en bouwvaardigheden verbeteren, ideaal voor leeftijden vanaf 6 jaar.

De LEGO City Groentewinkel is educatief speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar. Het bevat diverse onderdelen zoals een groente verkoper minifiguur, kassa, groenten, fruit en groentekar om alles te vervoeren. Het stimuleert de verbeelding van kinderen en leert hun over gezonde voedingsgewoonten. Het is gemakkelijk te combineren met andere LEGO City sets. Dit veilige en hoogwaardige speelgoed is zowel leuk als educatief en zal de creativiteit van uw kinderen stimuleren.