Checkje gek met leuke Gadgets en meer.

Volg voor meer:

18 Drankspellen voor een gegarandeerd leuke avond

Party Night

Vier je binnenkort je verjaardag of heb je een ander leuk feestje gepland? Hieronder staan 18 drankspellen om de avond net wat leuker te maken. De spelletjes geven je een extra ervaring op je feestjes, je hebt er gegarandeerd lol en een te gekke avond mee. Ik ben op het idee gekomen om dit uit te zoeken omdat het bij ons nog wel eens wil voorkomen dat we niet weten wat we moeten doen als we een drink avondje hebben. De gesprekken raken al snel op en de inspiratie voor iets leuks is ook niet altijd te vinden. Heb je zelf nog leuke drankspelletjes laat het weten in een reactie.

Roulette Drankspel

Dit leuke spel speel je met 2-8 personen. Perfect voor een avondje met vrienden dus. Er zitten 16 shot glaasjes en 2 balletjes bij. Hij is gemaakt van goede kwaliteit en de shot glaasjes van echt glas. Denk wel geen 18 geen drank.

Glop Game drinkspel

Gegarandeerd de grootste lol met dit kaart spel. Doe wat op de kaart staat of drink. Geschikt voor verjaardagen, feestjes en partijen. Je hebt hiermee uren speelplezier. Ook leuk als kado. Geen 18 geen alcohol.

Spin the shot

Wil je snel waisted worden, dan is dit het hulpmiddel. Ga met z’n allen in een rondje staan en spinnen maar. Wijst de pijl naar jou dan moet je het shotje drinken. Geschikt voor grote groepen. Geen 18 geen alcohol.

Party or Naughty

Het drankspel waarbij je elkaar beter en van een andere kant leert kennen. Door de uitdagende vragen en opdrachten zorgt dit zeker weten voor een leuke avond. Met dit spel kom je zeker in de stemming voor een feestje. Geen 18 geen alcohol.

Drink erger je niet

De mens erger je niet voor volwassenen. Word je van het veld geslagen? Drinken maar. Krijg je vrienden op de borrel maar heb je geen idee wat je moet doen? Zet dit op tafel en je verveelt je zeker niet. Geen 18 geen alcohol.

Prosecco pong

Dit is de variant op de bekende Beer Pong. Meer gericht op de wijn, prosecco of champagne maar uiteraard ook gewoon te vullen met bier of met elke andere drank naar keuze. Geen 18 geen alcohol.

Beer Pong met mat

Je avond is niet compleet met een potje Beer Pong. Maak 2 teams of speel met z’n tweeën. Stuiter het balletje met 1 keer stuiteren in de beker van de tegenpartij en zij moeten de beker leegdrinken. Door de mat blijft je tafel droog. Geen 18 geen alcohol. 

Drink-o-poly

Monopoly maar dan gericht op dronken worden. Het is een leuk bordspel voor een avond vol plezier. Ga het bord rond en kijk of jij aan het einde van het potje nog nuchter bent. Geen 18 geen alcohol.

Bingo drinkspel

Een avondje bingo word met dit drankspel een echte feestavond. Draai aan het rad en het balletje dat eruit rolt bepaald welk glaasje leeg gedronken moet worden. Geen 18 geen alcohol.

Thumbs up Drinkball

Een makkelijker drankspel kun je bijna niet vinden. Pak de bal vast, schud hem heen en weer en zie op het schermpje welke opdracht je moet uitvoeren. Ook deze is weer uitermate geschikt voor feestjes en partijen. Geen 18 geen alcohol.

These cards will get you drunk

Een kaartspel vooral gericht op drinken. Met opdrachten als: Everyone who is shorter than you drinks. Wil je je vrienden dronken voeren? Dan gaat dat met dit spel gegarandeerd lukken. Ben jij aan het einde nog nuchter? Geen 18 geen alcohol. 

Basketball drinkspel

Voor alle basketball fans en iedereen die gewoon van drankspelletjes houdt. Het basketball drinkspel word geleverd met leuke shotglaasje en het balletje zit vast aan een touwtje zodat je die niet hoeft te zoeken na wat glaasjes. Geen 18 geen alcohol.

Drunken tower

Wie kent het spel Jenga niet? Dit is hier een namaak van maar dan met leuke drank opdrachten op de blokjes. Hoe meer er gedronken is hoe moeilijker dit spel word en dus leuker. Geen 18 geen alcohol.

One more drink

Ook dit is een drankspel met kaarten. Hierbij hoef je niet na te denken maar gewoon te doen. Pak een kaart en voer uit wat erop staat.        Bijv: Take 3 drinks if you’ve already dropped your phone in the toilet. Geen 18 geen alcohol.

Tic tac toe drinkspel

Tic tac toe of boter, kaas en eieren, een spel dat veel mensen wel kennen uit hun kindertijd. Met deze variant maak je het spel wat volwassener, ben je nog net zo goed als vroeger? Geen 18 geen alcohol.

Golf drinkspel

Hou je van een potje golf? Dan is dit een leuk drankspel om te hebben. Het is een mini variant met shot glaasjes. Krijg jij het balletje na wat glaasjes nog in het putje? Geen 18 geen alcohol.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *