Checkje gek met leuke Gadgets en meer.

Volg voor meer:
a0a5a4ce-aaa8-4c2a-8be8-bfae23f3ebb3

Lego Harry Potter

In de wereld van LEGO en Harry Potter is er geen gebrek aan verbeelding en magie. Het combineren van deze twee werelden heeft geleid tot fantastische LEGO Harry Potter sets die fans van alle leeftijden betoverd hebben.

Of het nu gaat om het bouwen van Hogwarts Castle, het verkennen van Diagon Alley of het vechten tegen Dementors, LEGO Harry Potter biedt urenlang vermaak voor elke fan. De sets zijn gedetailleerd en trouw aan de originele verhalen, waardoor het mogelijk is om de meest gedenkwaardige momenten van de boeken en films na te spelen.

Maar wat deze sets nog specialer maakt, is de mogelijkheid om ze te verzamelen en te combineren om je eigen Harry Potter-avonturen te creëren. Of je nu een fan bent van de heldhaftige Harry, de slimme Hermelien of de loyale Ron, er is een LEGO figuur voor elke favoriete karakter.

Kortom, LEGO Harry Potter brengt de magie en de verbeelding tot leven op een manier die alleen LEGO kan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze LEGO sets zo populair zijn bij fans van alle leeftijden.

Maak je klaar voor magische speeltijd met de LEGO Harry Potter Zweinstein Ziekenhuisvleugel! Ideaal voor kinderen van 8 jaar en ouder, heeft dit ongelooflijke speelgoed twee verdiepingen vol met activiteiten en minifiguren. Bekend van de Harry Potter film de Gevangene van Azkaban. Het indrukwekkende niveau van detail neemt je kind mee op een onvergetelijke reis vol verwondering. Of het nu alleen of met vriendjes gespeeld wordt, deze set is de perfecte verrassing voor jonge Harry Potter fans.

Lego Harry Potter Sirius' Redding

LEGO 76401 Harry Potter Zweinstein Binnenplaats: Sirius’ redding is perfect speelgoed voor jonge Harry Potter fans vanaf 8 jaar. Met gedetailleerde bouwstenen kunnen kinderen de binnenplaats van Zweinstein creëren, inclusief het kasteel, een bezemsteel en Scheurbek de Hippogrief. Het hoogtepunt is het reddingsavontuur van Sirius Black, te spelen met Harry Potter figuurtjes. De set heeft unieke functies zoals een bewegende deur en geheime trap naar het dak van de toren. Ideaal om de creativiteit en verbeelding van de kinderen te ontwikkelen.

Bouw je eigen magische wereld van Harry Potter met de LEGO 76402 set van het kantoor van Perkamentus in Deze set bevat veel details zoals de draaistoel van Perkamentus, het zwaard van Gryffindor, de sorteerhoed en onzichtbaarheidsmantel van Harry. Het kantoor is een ideale plek voor spannende avonturen die plaatsvinden op Zweinstein. Met 654 stukjes is deze set geschikt voor zowel beginnende als ervaren LEGO-bouwers vanaf 8 jaar.

De LEGO 75979 Harry Potter Hedwig set is een leuke en uitdagende bouwervaring. Met 630 stukjes kun je de beroemde uil uit Harry Potter bouwen die volledig beweegbaar is en een spanwijdte heeft van 34 cm. De set wordt geleverd met een bouwgids en historische informatie over Hedwig. Na het voltooien van de set, kun je het tentoonstellen op een stevig platform. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder. Deze set is geweldig voor verzamelaars en fans van Harry Potter.

Beleef de magische wereld van Harry Potter met deze draagbare LEGO 76409 Griffoendor Huisbanner. Bouw de Leerlingenkamer en geniet van alle herkenbare details, als je hem weer dichtdoet heb je de banner van Griffoendor. Hij schittert aan de muur als wanddecoratie of staat leuk op een kastje. Hij word geleverd met 3 minifiguren en is makkelijk te verplaatsen waardoor het perfect speelgoed is voor bijvoorbeeld op vakantie. Het is een must-have voor Harry Potter fans en LEGO verzamelaars.

De LEGO 76410 Harry Potter Zwadderich huisbanner is een perfecte toevoeging voor fans van de tovenaar. Het bevat alle details van de Leerlingenkamer van Zwadderich, en is ontworpen als educatief speelgoed en wanneer het dicht is een leuke muurdecoratie van de huisbanner van Zwadderich. Het is perfect voor Harry Potter en Lego verzamelaars. De set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar oud en biedt veel speelplezier, creativiteit en een gevoel van prestatie wanneer het voltooid is.

De LEGO 76412 Harry Potter Huffelpuf Huisbanner set is een geweldig speelgoed voor kinderen vanaf 9 jaar die fan zijn van de Harry Potter reeks. Er zitten drie bekende minifiguren bij: Carlo Kannewasser, Suzanne Bonkel en Hannah Albedil. Het is niet alleen leuk om mee te spelen, maar kan ook dienen als wanddecoratie of als onderdeel van een LEGO-collectie. Het is makkelijk in elkaar te zetten en van goede kwaliteit. Een perfecte aanvulling op de LEGO-verzameling van elke Harry Potter fan!

De LEGO 76411 Harry Potter Ravenklauw huisbanner heeft het allemaal: leuk en uitdagend om te bouwen, kan gebruikt worden als wanddecoratie en bevat een minifiguur van Loena Leeflang. Met leuke accessoires zoals een bouwbare tafel, boek, 2 stoelen en 2 lampen maak je de leerlingenkamer van Ravenklauw compleet. Vouw hem dichtt en neem hem mee of hang hem aan de muur. Deze set is perfect voor elke Harry Potter fan!

LEGO 76413 Harry Potter’s Kamer van Hoge Nood is een magische speelset met transformerende vuurslangfiguur, een prachtig gebouw en gedetailleerde minifiguren van Harry Potter, Hermelien Griffel, Benno Zabini, Draco Malfidus, de Grijze Dame met toverstokken en bezemstelen, en een Keltisch aardmannetje. Verken de iconische Kamer van Hoge Nood en ontdek verborgen ruimtes en geheime doorgangen. De set is aanpasbaar en compatibel met andere LEGO Harry Potter-sets en is een must-have voor elke magie-liefhebbende bouwer die op zoek is naar avontuur en ontdekking.

Beleef de avonturen van Harry Potter met het indrukwekkende Lego Kasteel Zweinstein -71043. Het kasteel zit vol verdiepingen, kamers en geheimen om te ontdekken. Er zitten 4 minifiguren en maar liefst 27 microfiguren bij, ook is er aan accessoires geen gebrek. Met de 5 mini bootjes, de Beukwilg en het huisje van Hagrid is het speel plezier compleet. Een must-have voor iedereen die van Lego en Harry Potter houdt! De set is geschikt vanaf 16 jaar.

De LEGO 76420 Harry Potter Toverschool Toernooi: Het Zwarte Meer, Vuurbeker is een geweldige aanwinst voor jouw Harry Potter collectie. Er zitten 5 bekende minifiguurtjes bij: Harry Potter, Viktor Kruml, Hermelien Griffel, Ron Wemel, een Meermens en een Wierling. Red Ron en Hermelien van de bodem van het meer. Bestel het vandaag nog en beleef magische avonturen!

LEGO 76387 Harry Potter TM Zweinstein™: Pluizige ontmoeting set is perfect voor Harry Potter en LEGO fans. Bouw een gedeelte van het Zweinstein kasteel en ontmoet de driekoppige hond Fluffy. Geniet van alle leuke accessoires en de 4 minifiguren voor een fantasierijk spel. Bestel vandaag nog en herbeleef de magie van Harry Potter! Geschikt vanaf 8 jaar.

Kinderen kunnen met het 878-delige LEGO Harry Potter Zweinstein De Grote Zaal 75954-pakket de iconische scènes van Harry Potter tot leven brengen. Het bevat bekende personages, fantasiewezens, toverdranken en magische spreuken. Fans van Harry Potter en LEGO zullen genieten van de gedetailleerde bouwstenen en rijke kleuren, terwijl kinderen vanaf 9 jaar hun bouwvaardigheden en creativiteit kunnen ontwikkelen. Een perfecte aanvulling op de LEGO-collectie van Harry Potter fans of een geweldig cadeau voor creatieve spelers.

LEGO 76414 Harry Potter Expecto Patronum is een 2-in-1 set waarmee kinderen de Expecto Patronum van Harry Potter of Remus Lupus kunnen bouwen en ermee kunnen spelen. De set bevat gedetailleerde dierfiguren van een hert en een wolf, evenals 2 minifiguren van Harry Potter en Remus Lupus. Het is een geweldige toevoeging aan elke kamer als decoratie en stelt fans in staat om hun favoriete Harry Potter-scenes te recreëren. Met deze LEGO-set kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen terwijl ze genieten van hun favoriete verhaal.

LEGO Harry Potter Zweinstein Kamer van Hoge Nood 75966 is een leuk cadeau voor fans van de Orde van de Feniks! Met 193 stukjes is het niet te moeilijk om in elkaar te zetten. De set bevat 3 bekende Harry Potter mini figuren voor een leuke speeltijd. Laat je creativiteit de vrije loop en herbeleef de avonturen van de jongen die bleef leven met deze spannende LEGO set!

LEGO Harry Potter – Grimboudplein Nr. 12 is een spectaculair bouwpakket met 3 verdiepingen en 9 minifiguren. Het bevat een prachtige replica van het iconische huis van de Black familie. Fans vanaf 8 jaar kunnen genieten van het bouwen, inrichten en naspelen van hun favoriete scènes in het hoofdkwartier van de Orde van de Feniks met deze indrukwekkende LEGO-set.

De LEGO Harry Potter Zweinsveld Dorpsbezoek 76388 set bevat 851 stukjes om het Zweinsveld drop na te bouwen, inclusief iconische locaties zoals de kroeg De Drie Bezemstelen en Zacharinus’ Zoetwarenhuis. De set bevat 6 minifiguren en vele accessoires. Een fantastisch cadeau voor kinderen en volwassenen. Laat je fantasie de vrije loop met deze fantastische LEGO-set!

LEGO heeft een gave Harry Potter set gemaakt: de 76389 Zweinstein Geheime Kamer. Deze set is ter ere van het 20 jaar bestaan en heeft 10 minifiguren waaronder het Gouden Poppetje. Bouw de Grote Zaal van Zweinstein met 1176 stukjes, vind de geheime kamer en vecht met de basilisk in prachtige LEGO-stijl. Uit te breiden met meer Lego Harry Potter Lego sets.

De Lego Harry Potter Expecto Patronum set (nummer 75945) brengt de beroemde scène tot leven. Met 121 stukjes kunnen fans Harry’s dapperheid tegen de Dementors herbeleven en de bekende spreuk uitspreken. De set bevat Harry Potter, Sirius Black, twee Dementors, een bosrijke omgeving en het hert. De set is gemaakt van hoogwaardig plastic met duidelijke instructies en een uitstekend ontwerp.

“Harry Potter fans vanaf 8 jaar zullen dol zijn op deze LEGO 76421 set met Dobby de huis-elf. Met beweegbare ledematen tante Petunia’s vliegende taart, kunnen verschillende scènes uit de films worden nagespeeld. Perfect cadeau voor kinderen en tiener fans. Herbeleef de magie van Harry Potter met deze geweldige LEGO set.”

LEGO 76415 Harry Potter De Slag om Zweinstein is een prachtige set om de legendarische Slag om Zweinstein na te spelen. Het kasteel bevat alle belangrijke details van Zweinstein, inclusief iconische personages zoals Voldemort, Marcel Lubbermans en Nagini. De set biedt tal van speelmogelijkheden en wordt geleverd met extra accessoires zoals het zwaard van Griffoendor en de Relieken van de Dood. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en oudere Harry Potter fans.

De LEGO 76403 Harry Potter Het Ministerie van Toverkunst Set is het perfecte cadeau voor elke Harry Potter fan. De indrukwekkende set bevat 12 Harry Potter figuurtjes en bevat veel herkenbare dingen zoals de rode telefooncel of stapels van de Ochtendprofeet Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, biedt het urenlang speelplezier. Beleef samen met Harry, Ron, Hermelien en nog meer bekenden een magisch avontuur in Het Ministerie van Toverkunst.

De LEGO 76416 Harry Potter Zwerkbal hutkoffer biedt een authentieke spelervaring voor elke Harry Potter fan. Met minifiguren van populaire personages zoals Draco Malfidus, Carlo Kannewasser en Cho Chang maak je het speelplezier compleet. De hutkoffer is ontworpen om alles netjes en georganiseerd te bewaren en biedt alles wat je nodig hebt om het spel te spelen zoals professionals op Zweinstein dat doen.

Lego 76392 Harry Potter Tover Schaak is perfect voor Potterfans van alle leeftijden. Speel een potjes Toverschaak met deze Lego set van Harry Potter. De minifiguren van Harry, Ron en Hermelien zitten erbij net als een gouden minifiguur ter ere van het 20 jarig bestaan van Harry Potter. De schaakstukken zijn de bekende schaakstukken uit de film De Steen der Wijzen. Geschikt vanaf 10 jaar.

Maak je klaar om de prachtige Feniks van Perkamentus te bouwen met Lego Harry Potter De Feniks van Perkamentus set 76394. Met 597 kleurrijke blokjes bouw je een mooie replica van dit bekende icoon. Door aan het wieltje te draaien bewegen de vleugels wat het helemaal af maakt. Het perfecte cadeau voor zowel Harry Potter als Lego fans. Geschikt vanaf 10 jaar.

LEGO 75969 Harry Potter Astronomietoren is een geweldig cadeau voor Harry Potter-fans. Hij is uit te breiden met andere Zweinstein-sets en bevat verschillende verdiepingen en accessoires, zoals de telescoop, bezems en toverdrankboek. Er worden 8 minifiguren bij geleverd en een minifiguur van Hedwig de uil. Hiermee kunnen kinderen uren speelplezier hebben. Geschikt vanaf 9 jaar.

De LEGO 76406 Harry Potter Hongaarse Hoornstaart set is perfect voor fans van Lego of/en Harry Potter. Met 671 stukjes bouw je een geweldige replica van de Hongaarse Hoornstaart. Als het klaar is heeft het een breedte van 40cm, een lengte van 48cm en een hoogte van 18 cm, een indrukwekkend eindresultaat dus. Aanbevolen voor kinderen vanaf 10 jaar.

De LEGO Harry Potter De Koets Van Beauxbatons is een gedetailleerde set van Harry Potter fans, met de iconische koets van Beauxbatons die aankomst bij Zweinstein nabootst. Het bevat 4 minifiguren, 2 gevleugelde paarden, de koets en leuke accessoires. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De LEGO 75957 Harry Potter driedubbele verzamelbus is een absolute must-have voor iedere Harry Potter verzamelaar. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, bevat het 403 stukjes, 3 minifiguren en leuke accessoires zoals een hutkoffer en het Brutale gekrompen hoofd. De gedetailleerde instructies maken het bouwen gemakkelijk en bieden talloze speelmogelijkheden om de fantasie te stimuleren.

De LEGO Harry Potter Zweinstein Express Collectors’ Edition (76405) is perfect voor fans van Harry Potter. De set heeft 5.129 onderdelen en is ontwikkeld voor de volwassen Lego/Harry Potter fan. Als het afgebouwd is pronkt het in je kamer met een lengte van ca. 118cm, een hoogte van ca. 26cm en een breedte van ca. 20cm. Dit is niet alleen fantastisch om te bouwen maar ook om te bewonderen. Geschikt vanaf 18 jaar.