Checkje gek met leuke Gadgets en meer.

Volg voor meer:

Carolina Reaper Challenge

Carolina Reaper Challenge

De carolina reaper challenge is een echte challenge voor de mensen met lef en pit. Ben jij diegene  of daag je vrienden uit met deze extreem hete challenge. Er zit 1 chipje in maar die is meer dan genoeg. Doordat de verpakking de vorm van een doodskistje heeft, het een handschoen bevat om het chipje vast te pakken en een zakje waarop R.I.P. staat maakt de spanning om hem te eten nog groter.

Ik raad je ten zeerste af deze challenge met een zwangere vrouw, een vrouw die borstvoeding geeft of kinderen te doen. Dit omdat het de Carolina Reaper peper en Trinidad Moruga Schorpioen peper bevat. Maar voor die ene persoon in je familie of vrienden groep die altijd een grote mond heeft over de hoeveelheid sambal die hij/zij aankan is dit een perfecte uitdaging. Zorg dat je de videocamera bij de hand hebt op het moment dat de uitdaging word aangegaan, dit word gegarandeerd iets om nooit te vergeten. Kleine side effect is dat je de volgende dag nog een keer de scherpte moet vernemen maar dan niet in je mond.

Durf jij het te proberen? Of daag je iemand uit met een weddenschap? Er zit zelfs een sticker bij die je groot in het zicht kunt hangen als je de challenge hebt gehaald. Wie wil dat nou niet. Kijk ook eens rond op de rest van mijn site om te zien wat voor leuke en gekke dingen er nog meer zijn te vinden: www.checkjegek.com