Checkje gek met leuke Gadgets en meer.

Volg voor meer:
Zomer tijd

Zomerfun met deze Games

De zomer is mijn favoriete seizoen. Lekker in de buitenlucht ravotten, bbqen met vrienden, lange avonden in de tuin en veel zwemmen en andere buiten activiteiten. Ik ben gek op spelletjes, niet alleen spelletjes voor buiten maar voor alle gelegenheden. Hieronder heb ik 10x buiten spelletjes voor buiten geplaats. Leuk voor in de tuin, het strand of op vakantie. Met deze spelletjes heb je altijd wat te doen en heb je gegarandeerd veel lachende gezichten. Heb je zelf nog leuke spelletjes voor buiten? Laat het hieronder in de reacties weten. 

Blinngoball

Blinngoball is een soort handtennis. Leuk om met vrienden te spelen. Je slaat de bal via het net naar je tegenstanders. Probeer ze uit te gooien en punten te scoren. Er zit ook een led licht bij die je om het net heen kan doen zodat je blinngoball in het donker te spelen om het extra leuk te maken. 

Meer info

Stakk is een spel voor jong en oud, wat je makkelijk overal mee heen vervoerd. Je zet de doel stakk neer en gooit om de beurt een stakk zo dicht mogelijk bij het doel. Wie het dichtste bij zit mag zijn/haar stakk op de toren zetten. Elke ronde word de toren dus hoger. Maar is de kans dat jouw stakk eraf gegooid word door de tegenpartij ook steeds groter. 

Meer info

Ultimate skip ball is een spel dat je in het water speelt. Deze ballen stuiteren op het water waardoor het gooi vang spel nog leuker word. Ze drijven op het water waardoor je ze niet op de bodem hoeft te zoeken. Bij deze set komt een extra ultimate skip disc, een frisbee voor in het water. Met deze complete set heb je uren speel plezier. 

Meer info

Kubb spel is een kegel/ schaak spel dat uit Scandinavië komt. Het word ook wel het Viking spel genoemd. Dit spel speel je met maximaal 6 personen. Je maakt 2 teams en zet de koning tussen de knechten. Dan probeer je na elkaar de knechten om de koning weg te gooien. Pas als alle knechten om zijn mag je de koning omver werpen. Welk team als eerste de koning omver heeft wint.  

Meer info

 

Throw throw burrito outdoor is een combinatie tussen een kaartspel en trefbal. Je probeert setjes bij elkaar te zoeken en zo punten te verdienen. Er zitten ook kaarten met burrito’s bij krijg je deze dan mag je met de 2 grote opblaasbare burrito’s elkaar aanvallen. Op de kaart staat wat je moet doen. 1 tegen 1, een compleet groepsgevecht of een duel waarbij je met je rug tegen elkaar aan begint. Gooi en probeer die van je tegenstander te ontwijken. Een leuk spel voor buiten waar je elkaar eens flink te grazen mag nemen.

Meer info

Jeu de Boules is een simpel te leren klassiek spel. Je kunt het met je hele familie spelen, van jong tot oud. Ik speelde het vroeger als kind altijd met mijn opa en oma als we samen op vakantie gingen. Je gooit het kleine balletje weg en gooit vervolgens met jouw bal zo dicht mogelijk bij het kleinste balletje. Je kunt elkaar ook weg stoten. Leuk voor op de camping, het strand of gewoon in de tuin. Als je maar een vlakke ondergrond hebt.

Meer info

Ring werpen is nog zo’n spel dat leuk is voor jong en oud. Zet het neer in een X of een T. Zet de stokjes recht op en gooi de ringen om de stokken. Zie hoeveel punten je scoort en wie er wint. Leuk om je zomer dagen buiten door te brengen en herinneringen te maken. 

Meer info

Blik gooien is al een oud maar leuk spel. Zet de blikjes in een piramidevorm of een andere vorm naar keuze en probeer ze met je zakjes allemaal om te gooien. Goed voor de ontwikkeling van je hand- oog coördinatie.

Meer info

Active flyer frisbee is uniek ten opzichte van een andere frisbee omdat hij erg licht is, namelijk 33 gram. Doordat hij zo licht is kun je hem makkelijk erg ver gooien en als het windstil is zelfs tot 26 m de lucht in. Ook komt hij niet zo hard aan als je hem vangt en kun je hem zelfs met je polsen of voeten vangen door het unieke design. Dit is erg leuk speelgoed voor op het strand of een open veld, zowel leuk voor kinderen omdat je hem pijnloos kan vangen en makkelijk kan gooien, als voor volwassenen omdat hij verder gaat dan de gemiddelde frisbee.

Meer info

Twister splash speel je net als de originele twister. Je draait de schijf en ziet waar je je voeten/handen neer moet zetten. Het enige verschil is dat er nu allemaal straaltjes water uit de mat komen die elke keer een andere kant op spuiten als je je positie moet veranderen. Erg leuk en verkoelend. Je krijgt zeker weten heel veel lachende gezichtjes. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de tuinslang en een minuutje te wachten voor je begint met spelen. 

Meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *